More Than This - Chapter 14

 
 
Victorias perspektiv:
Jag la mig i sanden precis där vågorna slutade. Solen hade lyckats titta fram bland alla molnen och det regnade inte längre. Jag kunde höra hur killarna skrattade och pratade högt med varandra där dom satt lite längre upp på stranden. Jag log för mig själv och satte mig upp, jag kastade en blick bak på dom och direkt fick ögokontakt med Louis. Han log mot mig innan han vände bort blicken och det fick mi mage att göra volter. Jag vände blicken mot havet igen och blundade,. Jag älskade ljudet av vågorna även om jag inte alls gillade hav och vatten, det fick mig alltid att tänka på min morfar. Vi hade alltid stått varandra nära, alltid. Även om han reste runt mycket så höll vi alltid kontakten. Det spelade ingen roll om han var på andra sidan klotet och att räkningen skulle bli hög på grund av det, vi pratade alltid i timmar. Jag berättade allt för honom, han lyssnade alltid på mina problem, från läxor till killar. Men nu fanns han inte längre här, nu när jag behövde honom som mest. 
Fotsteg som kom närmare väckte mig ur mina drömmar, jag kollade hastigt upp på den brunhåriga killen med det perfekta leendet på läpparna.
"Hej" sa han och satte sig ner bredvid mig. 
Jag satte mig snabbt upp och studerade hans profil innan jag kollade bort, generad över att jag kollat på honom "Hej"
"Går det bra om jag typ följer med dig hem sen?" frågade Louis och jag kände i ögonvrån att han kollade på mig med sina blåa fina ögon "Jag kommer inte stanna länge, jag måste bara torka lite"
"Du kan stanna hur länge du vill" svarade jag med ett leende och louis besvarade det "Du kan ta nya kläder från Josh"
"Jag står nog över" skrattade han och jag rynkade pannan.
"Varför då?" frågade jag "Han kommer ju inte precis märka"
"Du ska bara veta" sa han och kollade på mig "Han märkte direkt när Niall tagit en vit tshirt från honom, han var ganska förbannad"
"Jag hade ingen aning om att han var så... egoistisk" sa jag och slapp ut ett skratt "Jag kommer verkligen inte ihåg att han var sån"
"Det gäller nog bara med kläder" sa han och ritade cirklar i sanden.
"Han behöver inte veta något, jag kan bara säga att det var jag som använt hans kläder" 
"Han kommer verkligen gå på det"
"Han är lättlurad" sa jag och log roat mot Louis som himlade med ögonen lekfullt. Jag puttade till honom löst på sidan och skrattade. Han kollade på mig och log innan han puttade till mig löst så att hans armbåde tryckkte mot mina midja, precis där jag var som kittligast. Ett skratt flög ur min mun och Louis kollade med höjda ögonbryn på mig.
"Är du kittlig?" sa han med ett flin som lekte på hans läppar.
"Nej" sa jag och fnittrade fortfaranade åt kittlingen.
Han placerade sina händer på min midja och tryckte löst och jag hoppade till av skratt "Inte?"
"I-inte" fick jag ur mig medans Louis fortfarande kittlade mig.
"Du är lika kittlig som din bror" sa han med skratt i rösten.
"Jag f-får knappt någ-någon luft" sa jag så gott det gick och böjde mig framåt och sedan tillbaka för att försöka få mig ur hans grepp.
"Vad sa du?" sa han retsamt.
"S-sluta L-lou" 
"Lou? Vem är det?"
"Du"
"Nej det är min stylist"
"L-Louis!" 
Louis händer lämnade min midja och jag satte mig snabbt upp efter att legat på sidan med huvudet på hans ben. Jag blev en aning generad att jag precis legat på hans ben, mina kinder hetta till med hundra grader.
 
-
 
Harry släppte av både mig och Louis utanför Josh lägenhet. 
"Tack för skjutsen" sa jag och gav Harry ett leende.
"Inga problem" svarade han med ett stort leende så att hans smilgropar tittade fram "ses"
Jag stängde bildörren och vände mig till Louis. Han strök bort sitt blöta, bruna hår från pannan och log svagt mot mig. Jag log tillbaka innan jag öppnade porten med Louis efter mig. Vi gick tysta upp för de långa tapporna enda till ytterdörren.
"Går det bra om du är med Perrie på konserten?" frågade Louis och tog av sig sina vita Converse som nu var fulla med sand.
"Perrie?" 
"Zayn's tjej. Den blonda från Little Mix?"
"Jaha" sa jag även om jag fortfarande inte hade en susning om vem det tänkas vara. Jag hade hört några utav Little Mix´s låtar men jag hade aldrig lagt ner energie åt att veta vad dom heter eller hur dom ser ut "Det går bra"
"Vad bra, jag hade ingen aning om att Perrie skulle komma. Jag trodde hon var på turné men tydligen inte" sa han med ett leende "Annars kan jag fixa nya platser"
"Nej, nej, jag skulle jätte gärna vilja träffa Perrie"
Han nickade och log svagt "Jag ska bara på toaletten" sa han och gick mot badrummet.
"Vänta!" sa jag snabbt och han stoppade precis innan han öppnade dörren "Stanna där du är, och gå inte in till badrummet än"
Med dom orden sprang jag snabbt in till Josh rum och ruffade åt mig dom närmaste kläderna jag hittade i hans garderob. Jag kunde höra Louis skratta lågt när jag gick tillbaka med famnen full av kläder.
"Jag behöv...-"
"Jo, det behöver du. Det är inte bra att ha på sig blöta kläder för länge" sa jag och gav honom kläderna  med ett leende "Nu kan du gå in"
Han suckade när jag vände mig om och gick till mitt rum, jag visste att han log. Jag stängde dörren efter mig och började att leta efter dom varmaste kläderna jag hade. Jag hittade en rosa fleecetröja och ett par gråa mjukisbyxor, vilket stortsätt hela resväskan var packat av. Det fanns inget bättre än mjukisbyxor och en tjocktröja. Jag slängde av mig mina blöta kläder och drog på mig dom nya. Mitt blöta hår flätade jag i en fiskbensfläta innan jag begav mig ut till köket där Louis redan var. han hade bytt om till kläderna jag gav honom, en vit tshirt som satt perfekt på honom och ett par gråa mjukisbyxor.
 
Louis perspektiv:
Jag kollade nerefrån och upp på Vic. Hon var så vacker även om hon inte hade smink på sig eller dom finaste kläderna. Och jag älskade att hon vågade visa sig naturlig framför mig vilket inte många tjejer gjorde. 
Victoria hällde upp det varma teet i våra koppar och försökte smidigt bära dom till tvrummet. 
"Ska jag hjälpa till?" frågade jag och log medans hon sakta gick mot bordet i vardagsrummet.
"Nej, det går bra" sa hon och ställde försiktigt och sakta ner kopparna på bordet "Vill du kolla på film eller något?"
"Visst" svarade jag i en axelryckning och log.
"Du kan välja en film sålänge, och denhär gången får du inte välja någon skräckfilm" sa hon och jag skrattade.
"Visst" sa jag och kollade på vic medans hon gick bort till sitt rum. Jag vände blicken och kollade på filmerna som fanns på hyllan bredvid. Min blick fastnade direkt på Avatar. Min favoritfilm. Jag stoppade in skivan i dvd:n och satte mig i soffan. Vic kom tillbaka med ett täckte i famnen, hon log när hon satte sig i soffan. Hon la täcket över oss både och direkt började min mage pirra. 
 
 
---
 
Värsta långa kapitlet ju! Hade problem i början men ollavart jag kom haha. Orkar inte stavningkolla så ni får nöja er, lol :) Och juste, har ni sett nya designen som jag har hållt på med hela dagen? :Dxx
 

Kommentarer
Postat av: Märta

Aw dom är så gulliga!! Vad kommer hända på konserten? ;) Den nya designen var snygg!!

2013-07-31 @ 15:55:32
Postat av: My

Underbar del! Älskade den verkligen, så fint! Älskar dom! Å din nya design med! Kram:)

Svar: Tack så mycket, du gör mig så glad hela tiden med dina kommentarer :') Tack igen & kram på dig med xx
directioneernovell.blogg.se

2013-07-31 @ 20:49:02
URL: http://novellermedonedirection.blogg.se
Postat av: Clara

Aww så gulligt!! Längtar efter att få läsa om konserten

Svar: Hihi, jag med faktiskt lol xx
directioneernovell.blogg.se

2013-07-31 @ 23:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0